Film Recension: Suburban Knights

 

För två år sen gick alla recensenterna för ThatGuyWithTheGlasses.com samt några fler ihop och bildade Channel Awesome. Förra året fick vi deras första årliga film kallad Kickassia. Det var en väldigt väluttänkt komedi som fungerade bättre än jag tror någon trodde den skulle fungera. De olika personligheterna speglades av varrandra mycket väl och skapade en stämning som skulle bli svår att toppa. I år kom deras andra film, Suburban Knights. Vissa saker görs bättre, vissa saker görs sämre och filmen är längre än i fjol med 7 delar släppta över en vecka som leder till ungefär 2 timmars underhållning.

 

Suburban Knights handlar om en grupp internet-recensenter som ger sig ut för att hitta en artefakt kallat Malecites Hand. För att göra detta måste de alla klä upp sig som karaktärer från filmer och spel och leva in sig i rollerna. Vi har Noah Antwiler some Gandalf och Brad Jones som Indiana Jones som båda gör troligen det bästa jobbet i att leva in sig i rollerna. något som gör dom väldigt kul att kolla på. De flesta gör ett bra jobb, den enda jag kan poängtera ut som ett dåligt framträdande är Lindsey Ellis som Arwen. Varje gång hon kommer i bild känns det som hon bara vill åka hem och slippa filma.

 

Humorn är främst skriven av Rob Walker, precis som förra året, vilket gör att den håller sig i en väldigt bra ton med alla karaktärernas personligheter. Dock så lider manuset av pacing-problem när den första timmen är helt utan någon form av exposition, det är först efter det filmen gör något mer än går runt och kasta referenser hit och dit. Detta är problemet med Suburban Knights, den försöker göra mer än vad den kan med vad den har.

 

Kickassia fungerade för att den var bra delat i akter som fungerade med grunderna av story berättande, Suburban Knights känns som om de inte visste vad de gjorde förrän de kommit halvvägs. Filmen är regisserad av Ed Glaser som gjort filmer såsom Press Start och serien RoboGirl. Han är duktig på att göra lågbudjet filmer och det märks även här där han uppenbarligen använder så mycket han kan för att göra filmens scener mer intressanta, mycket bra skött regi som jag inte har några klagomål på.

 

Filmen börjar med att att folket delar upp sig i två lag, Lag A och Lag B. Problemet här är att Lag A, lett av Doug Walker som Link från The Legend of Zelda, gör så gott som ingenting värt att nämna under majoriteten av filmen medans Lag B, lett av Noah, bemöter allt intressant och har även de mer karakteristiska personerna med sig. Sista 30 minuterna av filmen är också komplett guld och bör inte missas av någon då det blir mycket roligt, actionfyllt och även lite dramatiskt.

 

I slutändan så är Suburban Knights väldigt rolig, och när den är bra är den bättre än Kickassia, men när den är dålig så är den också sämre. Med detta sagt, rekommenderar jag att du ser den snarast möjligt.

 

Roligt, Charmigt dock något Utdraget. Men helt perfekt för gratis underhållning.


Kommentarer
Postat av: bashment

sv, vem fan är du? :s

2011-07-07 @ 14:51:21
URL: http://bashment.blogg.se/
Postat av: bashment

sv, hahha så du är avis påfilmen då eller ?, se? aint same shit so shut the fuck up

2011-07-07 @ 19:43:47
URL: http://bashment.blogg.se/
Postat av: Niles

Vad är detta?

2011-07-07 @ 20:01:00
URL: http://dirtyhome.blogg.se/
Postat av: Anneli

Anmäl dig till Dagens Blogg!:D

Jag lottar ut 5 nya vinnare imorrn!:)

http://anneliih.blogg.se/2011/july/torsdag-dagens-blogg.html#comment

2011-07-07 @ 20:44:59
URL: http://Anneliih.blogg,se
Postat av: Tobbii Karlsson

@bashment

Nej, jag är inte avis. För att det var du som har åsikten att klagomål=avundsjuka, jag tror inte på detta, anledningen till att jag använde argumentet mot dig på din blogg var för att du själv använde den mot andra. Och jag gillade filmen, 4/5 är en rätt så jävla bra poäng.



@Niles

En amatör-film av ett par internet komiker.

2011-07-09 @ 13:57:31
URL: http://tobbii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0